Depozitul ARDE DE PESTE 24 DE ORE. O femeie e data disparuta

Depozitul ARDE DE PESTE 24 DE ORE. O femeie e data disparuta

Depozitul ARDE DE PESTE 24 DE ORE. O femeie e data disparuta

(UPDATE 12:00) Mai bine de 26 de ore pompierii luptă cu focul pe strada Uzinelor, 9. Până la această oră, incendiul nu a fost localizat şi există riscul prăbuşirii clădirii. La faţa locului au venit rudele femeii, care ar fi rămas blocată în încăpere.

A fost stabilită identitatea femeii care a fost dată anterior dispărută. Este vorba despre Angela Ursu, locuitoare a orașului Sângera, care ar fi rămas blocată, vineri, în clădire. Femeia în vârstă de 44 de ani este mamă a doi copii şi muncea în calitate de depozitar. Soţul dar şi sora victimei au venit la faţa locului pentru a afla detalii despre soarta ei.

„Pe 28 trebuia să împlinească ziua onomastică de 45 de ani. Eu acolo niciodată nu am fost, dar era periculos. De ieri încercăm să o găsim şi niciun rezultat”, a precizat soțul victimei, Victor Ursu.

Sora victimei povesteşte că ultima persoană, care ar fi văzut-o pe Angela Ursu este internată la Spitalul Sfânta Treime din Capitală. Aceasta ca prin minune a scăpat cu viaţa:

„Ele vorbeau la telefon cu contabila care era afară şi le spunea că arde, să iasă. Şi totuşi nu s-au putut evacua ambele, doar doamna de 58 de ani. Doamna de 58 de ani spune că s-a rătăcit prin fumul dens şi la un moment dat nu ţine minte cum a fost evacuată din clădire.”

(UPDATE 11:05) O femeie în vârstă de 44 de ani, dată anterior dispărut, și-a pierdut viața în timpul incendiului devastator din sectorul Ciocana. Potrivit salvatorilor, ea ar fi încercat să iasă din depozit împreună cu colegii săi, însă a dispărut printre norii de fum.

Femeia avea doi copii. Informația despre dispariția femeiei a fost confirmată de rudele acestea. Ea avea doi copii.

(UPDATE 10:43) O personă este dată dispărută în incendiul devastator ce afectează o clădire din sectorul Ciocana al Capitalei. Rudele acesteia au venit la locul incendiului în încercarea de a da de urma femeii.
UPDATE) Pompierii au lucrat toata noaptea pentru stingerea incendiului, iar în ajutorul acestora a fost instalată și o bucătărie mobilă.

Incendiul devastator, care a izbucnit ieri dimineață în sectorul Ciocana pare să nu mai aibă sfârșit. Toată noaptea pompierii s-au luptat cu flăcările care au cuprins etajul patru și cinci al clădirii. În continuare, pompierii încearcă să țină piept dezastrului, deja de 24 de ore. Când vor reuşi să stingă incendiul nu știu nici ei .
Sursa:publika.md

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki