La Stauceni un barbat de 35 de ani a fost impuscat ca rezultat a unei batai

La Stauceni un barbat de 35 de ani a fost impuscat ca rezultat a unei bataiReglare de conturi la Stauceni. Un barbat de 35 de ani a fost impuscat mortal in urma unei incaierari.

UPDATE 16:18 Potrivit ultimelor informatii totul s-ar fi intamplat de fapt la un magazin de materiale de contructii. Din spusele angajatilor magazinului, in jur de 15 – 20 de indivizi ar fi dat buzna peste ei si s-ar fi luat la harta.

Totul s-a intamplat in jurul orei 15:30.

Potrivit ofiterului de presa al Politiei Capitalei, Adrian Jovmir, intre cateva persoane s-a iscat un conflict, iar la un moment dat un barbat a scos un pistol pe care il detinea legal si l-a impuscat pe unul dintre barbati. La scurt timp acesta s-a stins.

Corpul neinsulfetit al barbatului a fost gasit in spatele unei statii PECO.

Politia se afla acum la fata locului.

UPDATE 17:00 In urma incaierarii, alti doi barbati au fost impuscati. Acestia au fost transportati la Spitalul de Urgenta din capitala. Unul dintre ei urmeaza sa fie operat.

UPDATE 16:18 Potrivit ultimelor informatii totul s-ar fi intamplat de fapt la un magazin de materiale de contructii. Din spusele angajatilor magazinului, in jur de 15 – 20 de indivizi ar fi dat buzna peste ei si s-ar fi luat la harta

sursa:protv.md

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki