VIDEO- MOMENTUL ATACULUI DE LA STAUCENI

VIDEO- MOMENTUL ATACULUI DE LA STAUCENI

VIDEO- MOMENTUL ATACULUI DE LA STAUCENI

Camerele de supraveghere instalate in incinta magazinului de materiale de constructii din Stauceni au inregistrat momentul in care mai multi indivizii au dat buzna in magazin si i-au luat la bataie pe cei care se aflau in interior.

Din imaginile video se vede cum mai multi indivizi s-au adunat in fata magazinului de materiale de constructii. Acestia au intrat in interior si au inceput sa loveasca violent unul dintre angajati. Indivizii nu s-au oprit aici, ei au incercat sa darame usa biroului unde se aflau si alti angajati, printre care si proprietarul magazinului. Directorul interprinderii a scos un pistol si a tras in directia atacatorilor.

Astfel, potrivit oamenilor legii, un barbat de 35 de ani a fost impuscat mortal, iar altii trei au fost raniti. Au fost identificate toate persoanele implicate, iar doua au fost retinute. Proprietarul magazinului de materiale de constructii, care a tras in directia atacatorilor si ar fi impuscat mortal unul dintre ei, nu a fost retinut, el are statut de banuit.

sURSA:PROTV.MD

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki